Cadillac XT6

Pentru cei pasionati de masini extravagante, noul Cadillac XT6 este aici. Are un design special, functii noi. Voi detalia mai jos ce functii are, despre design si motor. 

Acest model este mai lung decat cel dinaintea sa, datorita faptului ca nu are 5 locuri, ci 7, iar pasagerii care vor sta in spate nu se vor simti inghesuiti pentru ca masina are un spatiu destul de mare. In interior, masina are toate cele 7 scaune din piele si se considera ca designul este mai reusit la XT6 decat la alte modele de Cadillac. Masina dispune de un ecran tactil de 8 inci, are un afisaj bazat pe pictograme si o bara pentru comenzi rapide si raspunde foarte repede la comenzi. De asemenea sunt incluse si Android Auto si Apple CarPlay care iti permit sa iti folosesti hartile de pe propriul telefon, chiar daca masina are un sistem de navigare foarte bun cu harti, predictii si cautatea destinatiei. Tehnologie cu care este Cadillac XT6 inzestrat iti permite sa accesezi comenzi rapide precum volum, harta, telefon si sursa audio. Android Auto si Apple CarPlay nu functioneaza chiar atat de bine, dar pentru care pfera aceasta functie este bine sa fie acolo. 

Aceste noi modele au control de croaziera, franare automata de urgenta. Are asistenta la parcare (cu spatele, fata si lateral) dar si camere care te ajuta daca vrei sa parchezi singur. O caracteristica noua a masinii sunt farurile LED, care ajuta la o vedere mult mai buna pe timp de noapte.

Masina are un motor de 3,6 litri cuplat cu o transmisie automata cu 9 trepte. Puterea este de 310 cai. Motorul este potrivit pentru un stil de conducere relaxat de familie. 

Modele sport au amortizoare active reglabile standard, schimbarea treptelor in mod mai agresiv, raport de directie mai rapid si un sistem de racire mai greu. Cadillac are o acceleratie mai puternica, mai agresiva la iesirea din viraje. Economia de combustibil este destul de buna avand in vedere sistemul stop-start (care se poate dezactiva daca vrei).

Cadillac XT6 incepe de la pretul de 52.695 de dolari pentru modelul Premium Luxury care are o configuratie de directie si suspensie mai confortabila sau 57.095 de dolari pentru modelul sport care are cateva imbunatatiri, dar nu te astepta sa fie niste diferente atat de mari. Daca vrei echipamentul Platinum acesta costa 3.700 de dolari si include pachet de asistenta sofer, pachet de calitate aerului. In total, masina ar costa 71.190 de dolari cu tot cu 995 de dolari pentru taxe de destinatie si cateva functii suplimentare. 

Acestea fiind spuse, daca esti un pasionat de masini si te intereseaza Cadillac XT6 poti sa iti pui bani deoparte pentru a cumpara si poti alege modelul sport sau modelul Premium Luxury.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Subaru Forester 2020

Daca ai nevoie de o masina, Subaru Forester s-a dovedit a fi o masina foarte buna a anului 2020, fapt dovedit de numarul mare de cumparatori, mai exact 180.000, fiind