Subaru Forester 2020

Daca ai nevoie de o masina, Subaru Forester s-a dovedit a fi o masina foarte buna a anului 2020, fapt dovedit de numarul mare de cumparatori, mai exact 180.000, fiind una dintre cele mai bune masini din America si chiar cea mai bine vanduta. 

Subaru Forester 2020 are cateva modificari mai noi pentru a fi demn de a face concurenta cu rivalii sai Ford Escape si Toyota RAV4. Suita EyeSight este acum disponibila si la  Subaru. Aceasta include asistenta de mentinere a benzii de circulatie, franare de precoliziune si control adaptiv al calatoriilor. 

Un pret rezonabil pentru Subaru Forester incepe de la 25.505 de dolari si fiecare masina la pachet cu un sistem standard de tractiune. De la acest pret pleaca si masinile rivale, ceea ce face sa nu fie o masina atat de scumpa in comparatie cu rivalii sai. In plus, pentru masinile Ford Escape si Honda CR-V sistemul de tractiune trebuie cumpara cu un pret de 1.500 de dolari, iar la Toyota RAV4 exista o taxa suplimentara de 1.400 de dolari. Subaru Forester va scuteste de aceste taxe suplimentare. 

Subaru Forester se imparte in patru categorii: Premium, Sport, Limitat si Touring. Modelul Limitat se poate cumpara cu 33.000 de dolari so ofera o serie de facilitati. Suma este mai mare din cauza ca are inclus un sistem de navigare, un sistem de sunet Harman Kardon si alte facilitati mai mici care ar costa 1.695 de dolari. Daca vreo o versiune de top a masinii Subaru Forester, o poti cumpara cu 35.605 de dolari. 

Masina nu are nici o cutie de viteze turbo si nici manuala. Toate masinile Forester au un motor de 2,5 litri si 182 de cai putere. Subaru nu este o masina de top in ceea ce priveste design-ul si interiorul, dar nu se poate spune despre ea ca nu este o masina comoda. In comparatie cu Ford Escape care s-a spus ca este destul de incomoda, Forester-ul s-a declarat a fi comoda chiar daca nu are un interior de lux. Modelul Limitat are o serie de obiecte din plastic si cateva cusaturi pentru a se forma un contrast. Este mult mai comoda decat un Escape sau decat un RAV4. 

Forester-ul dispune de un ecran tactil de 8 inci la modelul Limitat, iar la modelele mai mici poate avea 6,5 inci. Printre functiile pe care le are ecranul tactil de numara sistemul de navigare Bluetooth, Apple CarPlay si Android Auto. Modelul Limitat mai este dotat cu monitorizarea punctelor oarbe cu alerta de trafic din spate, faruri adaptive. Are climatizare cu zona duala si intrare fara cheie cu pornire cu buton. 

Asadar, este o masina buna si destul de performanta si cu siguranta una foarte comoda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Cadillac XT6

Pentru cei pasionati de masini extravagante, noul Cadillac XT6 este aici. Are un design special, functii noi. Voi detalia mai jos ce functii are, despre design si motor.  Acest model