Moto G Power- review

Daca esti in cautarea unui telefon mobil mai ieftin, dar in acelasi timp sa functioneze si bine, Motorola a lansate doua modele noi de telefoane. Moto G Power costa 250 de dolari. Modele s-au lansat intr-o perioada in care oameni fie incearca sa nu isi schimbe telefonul, fie daca au urgenta nevoie de unul nou se orienteaza catre modelele mai ieftine, din cauza crizei provocate de coronavirus. In randurile ce vor urma voi detalia acest model de telefon pentru a-ti forma o idee despre ceea ce poate el sa faca. 

Telefonul nu este rezistent nici la apa, nici la praf si nu are nici incarcare wireless, dar daca tu crezi ca vrei un telefon care sa aiba neaparat acestea caracteristici, poti sa cauti un alt model. Apple a anuntat lansarea noului sau telefon Iphone SE care cista 399 de dolari, dar este cu 149 de dolari mai scump decat Moto G Power. Acesta are o bateriei foarte puternica, care are o durata de viata foarte mare. Are o baterie de 5.000 mAh si are aceeasi dimensiune ca cea a  Samsung Galaxy S20 Ultra care costa 1.400 de dolari. Poti sa cumperi 5 telefoane Moto G Power si inca iti vor ramane bani pentru a ajunge la pretul unui singur S20 Ultra. 

Telefonul are un display full HD de 6,7 inci si are un design placut. Are port USB-C pentru incarcare si un jack pentru casti. Deblocarea telefonului se realizeaza cu cititorul de amprente de pe spate. Moto G Power vine la pachet cu o memorie de 64 GB spatiu de stocare si poate accepta o memorie extinsa pana la 512 GB. 

Are un procesor Snapdragon 665, 4 GB RAM si ruleaza cu un Android 10. Este mai bun decat G7 de anul trecut, doar ca mai slab decat Google Pixel 3A si Samsung Galaxy A50, care costa 295 de dolari. 

Compania a spus ca bateria poate dura pana la 3 zile la o singura incarcare, dar cand a fost supus la un test a durat chiar 4 zile. 

Camera frontala are 16 megapixeli si realizeaza poze si videoclipuri destul de bune. Telefonul are 3 trei camere de spate, una de 16 megapixeli cu un unghi larg, una de 8 megapixeli si inca una macro. La lumina pozele realizate sunt bune, dar in conditii de lumina scazuta pozele nu sunt chiar atat de calitative. Camera macro face niste poze si videoclipuri foarte bune. 

In comparatie cu Google Pixel 3A, Moto G Power este mai slab si se merita sa cheltuiesti cu 50 de dolari in plus pentru a cumpara Pixel 3A care face poze mai bune, dar pentru 250 de dolari Moto G Power este un telefon destul de bun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Cele mai bune baterii externe pentru Android

Bateriile externa sunt foarte importante si din ce in ce mai des utilizate de catre multi utilizatori de telefoane. Nu este deloc placut atunci cand mai ai nevoie mare sa

Telefoane reconditionate

Avand in vedere faptul ca ultimele modele de telefoane lansate, precum Iphone 11, Samsung Galaxy S20 sau OnePlus 8 sunt destul de scumpe, nu toata lumea si le permite, mai

Bicicleta Peloton- review

In timpul perioadei starii de urgenta, aparatele, bicicletele de fitness au avut o crestere semnificativa. Vanzarile bicicletei Peleton au crescut cu 66%. Aceasta bicicleta costa 2.295 de lire sterline. Compania