Ce faci daca ti se blocheaza telefonul Iphone 6S?

Fiecare persoana care vrea sa isi cumpere un telefon se orienteaza spre telefonale mai bune, mai performante care de cele mai multe ori sunt mai scumpe decat cele mai putin performante. Daca o persoana a avut un telefon care din pacate se bloca de foarte multe ori, automat urmatorul telefon va avea pretentia sa fie mai bun pentru a evita blocarea lui. De obicei modele de telefoane Android sunt cele mai predispuse la blocare, de aceea mai multi se indreapta spre modele de Iphone pentru ca nu sunt atat de predispuse la blocare. 

Cei care decis sa se indrepte spre un telefon Iphone, trebuie sa mentionez ca sunt mai scumpe decat modelele de Android si mai trebuie luat in calcul faptul ca sunt destul de sensibile si se pot defecta mai usor si daca l-ai scapat vei avea nevoie de schimbarea sticlei la Iphone 6S la un service gsm autorizat, care te va costa ceva.

Dupa cum am spus, daca telefoanele Android sunt mai predispuse la blocare, asta nu inseamna ca Iphone-ul este automat unul care nu se va bloca niciodata. Au mai fost cazuri in care s-au blocat si modele de Iphone, dar pentru a nu te duce in urmatoarea secunda la un service, ai putea sa incerci tu de acasa sa il repari, astfel mai economisesti si bani. Primul lucru de facut este stergerea fisierelor de pe telefon. Aceasta operatie poate dura cateva minute, dar variaza in functie de modelul de Iphone pe care il ai, la Iphone 6S poate dura 5 minute. Dar dupa aceea este posibil sa trebuiasca sa introduci ID-ul si parola.

Dupa ce ai introdus ID-ul si parola trebuie sa te asiguri ca esti decontatat de la ICloud pentru ca in caz contrat risti ca telefonul tau sa raman blocat, ceea ce cu siguranta vei dori sa eviti. Dar este foarte important sa iti amintesti care este codul de acces pentru a putea sa iti deblochezi telefonul. In cazul in care ai incercat din rasputeri sa iti amintesti codul, dar nu ai reusit, tot ce ramane de facut este sa accesezi ITunes pentru a reseta telefonul tau la configuratia din fabrica. Dupa ce ai efectuat acest proces, poti sa fii sigur ca nu ti se va mai bloca dispozitivul tau Iphone 6S si avand in vedere daptul ca l-ai reparat tu singur de acasa te va bucura, pentru ca ai reusit sa economisesti bani si ii poti folosi pentru a-ti cumpara vreun accesoriu pentru telefonul tau. 

In concluzie, daca ti se intampla ca telefonul tau Iphone 6S sa ti se blocheze nu trebuie sa te panichezi si sa mergi in secunda urmatoare la un service gsm, pentru ca il poti repara tu de acasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

HP Stream 14- review

In aceasta perioada un laptop nu mai este un moft, ci o necesitate, atat pentru copii care trebuie sa participe la scoala online, cat si pentru adultii care isi desfasoara