Telefoane reconditionate

Avand in vedere faptul ca ultimele modele de telefoane lansate, precum Iphone 11, Samsung Galaxy S20 sau OnePlus 8 sunt destul de scumpe, nu toata lumea si le permite, mai ales ca virusul corona a creat a situatie de criza in cele mai multe tari. De aceea, daca ai nevoie de un telefon dar nu vrei sa cheltuiesti chiar atat de multi bani, poti sa cumperi un telefon reconditionat prin firmele care se ocupa cu asa ceva, precum eBay, MusicMagpie sau Gazelle. 

Poti sa cumperi un Samsung Galaxy S6, 32 GB cu 120 de lire sterline, care se afla intr-o stare foarte buna. Nu are zgarieturi nici pe spate, nici pe ecranul telefonului, are doar cateva urme de uzura la marginea camerei foto. Ecranul si mufa pentru casti se afla in stare perfecta. Are cateva probleme legate de cablul de incarcare, dar nu are probleme de functionare si nici estetice. Nu prezinta nicio problema care ar sugera ca hardware-ul este defect. 

HTC One M8, 16 GB il gasesti reconditionat la pretul de 56 de lire sterline. El prezinta cateva semne de uzura in colturile dreapta sus si stanga jos care sunt putin vizibile. Ecranul si mufa pentru casti sunt in stare perfecta. Nu are probleme de blocare, se comporta ca un telefon nou nout. 

Motorola Moto X Pure, 64 GB il poti cumpara la pretul de 50 de lire sterline. Materialul din cauciuc este putin uzat, dar ecranul nu prezinta niciun fel de zgarietura. In schimb, are probleme legate de baterie. S-a intamplat ca telefonul sa se opreasca, semn ca nu mai are baterie, dar fara nicio avertizare, iar telefonul avea 50% baterie. Telefonul va porni doar daca este pus la incarcat si va indica faptul ca mai are 50% baterie si il vei putea scoate de la incarcat. Telefonul nu este considerat a fi de incredere pentru ca aceste probleme sugereaza faptul ca bateria este veche si nu se poate spune ca este un telefon “excelent”.

Samsung Galaxy S8, 64 GB se gaseste la 215 lire sterline. Prezinta cateva semne de uzura, dar functioneaza foarte bine. Are cateva zgarieturi poe ecran si cateva la colturi. Dar display-ul functioneaza, la fel si camera, mufa pentru casti si cablul USB-C. Telefonul se afla intr-o stare buna si nu vei intampina niciun fel de probleme. 

Iphone 6, 16 GB se gaseste la 75 de lire sterline. Se afla intr-o stare buna. Carcasa are cateva zgarieturi si pe ecran pot aparea cateva zgarieturi. Dar telefonul are probleme cu bateria, semn ca este o baterie veche, de aceea nu este un telefon de mare incredere. 

Asadar, daca vrei sa iti cumperi un telefon reconditionat trebuie sa stii ca telefoanele vechi sunt predispuse sa aiba probleme cu bateria, dar cele noi sunt intr-o stare foarte buna de functionarea si pot avea cateva semne de uzura sau zgarieturi ca uneori nici nu sunt atat de vizibile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Cele mai bune baterii externe pentru Android

Bateriile externa sunt foarte importante si din ce in ce mai des utilizate de catre multi utilizatori de telefoane. Nu este deloc placut atunci cand mai ai nevoie mare sa

Samsung Galaxy S21 Vs Google Pixel 5

Samsung si-a lansat in acest an cele mai noi telefoane, adica seria Samsung Galaxy S21, iar Android-ul pe care acestea il are este unul foarte bun. Pe langa faptul ca

Bicicleta Peloton- review

In timpul perioadei starii de urgenta, aparatele, bicicletele de fitness au avut o crestere semnificativa. Vanzarile bicicletei Peleton au crescut cu 66%. Aceasta bicicleta costa 2.295 de lire sterline. Compania