Jocuri Nintendo Switch pentru familii

Consolele de la Nintendo Switch sunt unele dintre cele mai bune si sunt destul de greu de gasit in stoc, mai ales in perioada in care a trebuit sa stam acasa din cauza coronavirusului. Este potrivit pentru familii, are o durata lunga de viata a bateriei si se poate folosi si pentru a se juca mai multe persoane. Daca ai si tu un Nintendo Switch sau daca ai vrea sa iti cumperi unul, in randurile de mai jos voi prezenta care sunt unele dintre cele mai bune jocuri destinate pentru intreaga familie. Doar ca in principiu, majoritatea jocurilor sunt mai potrivite pentru copii.

Clubhouse Games sunt niste jocuri de masa de familie. Acesta contine mai multe jocuri, precum Bowling, Nintendo Wii Sports, sah, mahjong si multe altele care sunt potrivite in special pentru pentru vara. 

Animal Crossing: New Horizons a devenit un joc atat de popular si este un motiv pentru care foarte multe persoane isi cumpara o consola Nintendo Switch. Este un joc care practic, nu are niciun sfarsit, este calmant, relaxant si este un joc in care jucatori se pot rataci, iar apoi sa se gaseasca. In acest joc nu exista niciun castig, trebuie doar sa se planteze copaci, sa se prinda peste si poti sa discuti si cu alti jucatori. 

Daca esti un fan al jocurilor Maria, Mario Kart 8 Deluxe este unul dintre cele mai bune jocuri. Se pot juca 4 persoane fie pe televizor, dar exista si varianta online care nu necesita interactiunea fizica, adica persoanele se pot afla in case diferite, in orase diferite.

Super Mario Party este un joc care dureaza foarte mult si are si o versiune in care se dau petreceri, se poate dansa, distractia este foarte mare, este un joc colaborativ si aduce membrii familie laolalta pentru a se distra. 

Overcooked 2 este un joc de gatit de echipa si se pot juca 4 persoane deodata. Este un joc destul de stresant pentru ca toate mancarurile trebuiesc gatite intr-un timp scurt, dar este distractiv.

Super Mario Maker 2 este un kit de constructii, cei 4 jucatori pot construite diverse niveluri impreuna. 

Super Smash Bros Ultimate poate fi jucat de catre 8 persoane si este un fel de desene animate. Acest joc se poate juca fie online, fie la televizor.

Luigi’s Mansion 3 este un joc de groaza, este intr-o casa bantuita si se pot juca 2 persoane simultan.

Fast RMX este un joc de curse de masini in care se pot juca mai multe persoane.

Acestea fiind spuse, daca esti un pasionat de jocuri, poti sa iti cumperi un Nintendo Switch si sa te joci o multime de jocuri interactive in care se pot juca mai multe persoane simultan, iar unele dintre ele se pot juca chiar si online. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *