Samsung Galaxy S20 Ultra- review

Samsung a aratat ce poate sa faca cu cea mai recenta tehnologie, doar ca acest lucru costa mai mult decat majoritatea persoanelor isi pot permite. Samsung Galaxy Z Flip a fost cel care a fost mai atractiv, dar acum Samsung Galaxy S20 Ultra i-a luat locul. Acesta din urma costa 1,399 de lire sterline pentru versiunea care are 512 GB spatiu de stocare, modul zoom de 100X, iar ecranul sa aiba rata de actualizare de 120 Hz. Acesta reprezinta un rival pentru telefoanele de la Huawei, adica Mate 30 Pro si P20 Pro, iar faptul ca telefoanele Huawei nu mai au serviciile Google. Samsung Galaxy S20 Ultra este un telefon cumparat mai ales de catre cei bogati. 

Camera telefonului este partea cea mai interesanta si motivul principal pentru care persoanele se decid sa cumpere telefonul. Pozele realizate cu 100x zoom nu sunt foarte clare, sunt niste pete destul de vagi. Dar acest lucru este aproape irelevant, pentru ca este o asteptare mult prea mare, dar poate face poze foarte bune la zoom de 4x. Daca folosesti presetarile pentru zoom exista sanse destul de mari ca sa apesi accidental ecranul si sa faci poza, in timp ce cauti subiectul caruia sa ii faci poza. Telefonul este capabil sa filmeze si in modul 8K si se bazeaza pe stabilizarea optica pentru netezirea miscarii. Fimarea cu modul 4K este mai usor de folosit. Fotografiile realizate pe timp de noapte nu sunt atat de bune ca cele realizate de Google Pixel 4 sau Huawei Mate 30 Pro. Daca filmezi cu modul Auto, calitatea este mai buna decat cu modul de noapte. Modul de noapte nu este potrivit atunci cand scenele sunt intunecate, este potrivit doar pentru scene mai putin intunecate. 

Rata de actualizare de 120 Hz este un aspect foarte special. Face ca telefonul sa para mai rapid. Doar ca o rata de actualizare asa de mare consuma bateria mult mai mult, chiar daca este o baterie atat de mare de 5.000 mAh. 

Samsung Galaxy S20 Ultra are IP68, ceea ce inseamnac a este rezistent la apa. Are un procesor Exynos 990, dar unele modele din SUA au Snapdragon 865, care contribuie la durata de viata a bateriei. Modelele care au avut Exynos nu au avut o durata de viata a bateriei atat de mare ca cele care au avut Snapdragon 865. 

Din pacate, Samsung Galaxy S20 Ultra nu poate sa justifice pretul sau asa de mare avand in vedere ca fotografiile cu zoom de 100x nu sunt atat de calitative pe cat se presupunea. Faptul ca este compatibil cu reteaua 5G nu este atat de semnificativ pentru ca si celelalte modele S20 sunt. Dar camerele sunt foarte bune, realizeaza fotografii foarte calitative.Acum ramane la decizia fiecaruia daca vrea sau nu S20 Ultra sau prefera telefoanele de la Huawei. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Iphone 12 Mini Vs Iphone SE

Serai Iphone 12 aduce un nou model in plus, pe langa cele 3 standard, ci anume Iphone 12 Mini. Dintre cele 4 telefoane noi de la Apple, acesta este cel

Cele mai bune baterii externe pentru Android

Bateriile externa sunt foarte importante si din ce in ce mai des utilizate de catre multi utilizatori de telefoane. Nu este deloc placut atunci cand mai ai nevoie mare sa

Samsung Galaxy S21 Vs S21 Plus Vs S21 Ultra

Samsung tocmai si-a lansat noua serie de top de telefoane, fiind vorba despre S21. Cele 3 telefoane au multe aspecte in comun, dar si cateva diferente, fapt pentru care exista