Spotify Duo VS Family VS Premium

Daca si tu indragesti foarte mult aplicatia de streaming de muzica Spotify sau daca vrei sa incerci si tu aceasta aplicatie, ar trebui sa stii care abonament este mai rentabil. Spotify ofera mai multa personalizare, posturi de radio, aplicatia aduce constant diverse schimbari, face ca aceasta aplicatie sa fie mai favorabila decat Google Play Music sau altele. Doar ca la fel ca multe aplicatii, are si un dezavantaj, ci anume limita melodiilor din biblioteca, dar acest aspect a fost rezolvat. Spotify s-a lansat in 2008 si este cel mai popular serviciu de streaming de muzica, avand peste 50 de milioane de melodii si 286 de milioane de utilizatori. Este mai flexibil si ofera mai multa libertate decat Apple Music. S-au adaugat cateva optiuni de abonamente, Spotify Duo, Family si Premium. Daca vrei sa afli care este cea mai rentabila oferta, in randurile de mai jos voi compara cele 3 oferte. 

Spotify Premium costa 10 dolari pe luna, nu exista reclame si poti sa sari peste melodii, ori de cate ori vrei. Poti sa descarci continut pentru a asculta melodiile offline. Este necesar un singur cont. Daca vrei sa iti faci un singur cont, daca te-ai saturat de reclame si vrei sa sari peste melodii de cate ori vrei, aceasta ar fi cea mai buna varianta. Poti sa incerci aplicatia 30 de zile gratuite inainte de a plati. Daca ai folosit zilele de gratuitate, ele nu se mai pot folosi pe oferta Family sau Duo, acesta este singurul dezavantaj. 

Spotify Family accepta pana la 6 conturi, fiind o varianta buna pentru prieteni, grupuri, familii. Abonamentul costa 15 dolari pe luna, se poate asculta muzica offline, se poate reda la cerere, se poate sari peste melodii de cate ori vrei. Impartirea costului abonamentului este o varianta buna de a economisi bani. Exista o optiune, Family Mix, care  are optiuni de redare ale tuturor. Daca ai copii, se poate accesa si Spotify Kids care este o aplicatie gratuita pentru cei cu varsta intre 3 si 12 ani, unde sunt diverse cantece si carti audio. Aceasta aplicatie pentru copii e gratuita, doar daca ai cont la Family. 

Spotify Duo permite existenta a 2 conturi si abonamentul costa 13 dolari pe luna. Este potrivit pentru cupluri, colegi de camera. Nu exista reclame, poti sa sari peste melodii de cate ori vrei, se poate asculta muzica si offline. Se genereaza o lista de redare Duo Mix unde sunt melodii pe baza preferintelor voastre. 

Acestea fiind spuse, daca vrei si tu sa te abonezi la cea mai populara aplicatie de streaming de muzica, Spotify, ofertele de abonamente de mai sus sunt cele existente si poti sa iti alegi oferta care ti se potriveste. Pe oricare ai alegea, exista foarte multe optiuni si avantaje. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Zuckerberg: Esecul Facebook de a elimina mai repede pagina unei grupari militienesti a fost o „greseala operationala”

Directorul executiv al celor de la Facebook, Mark Zuckerberg, le-a spus angajatilor ca reteaua sociala nu a reusi sa elimine o pagina creata de un grup militian numit Garda Kenosha