Cele mai bune baterii externe pentru Android

Bateriile externa sunt foarte importante si din ce in ce mai des utilizate de catre multi utilizatori de telefoane. Nu este deloc placut atunci cand mai ai nevoie mare sa folosesti telefonul, dar ramai fara baterie si nu ai unde sa il incarci. Asa ca, o baterie externa te va ajuta in aceasta situatie. Daca ai un telefon Android si vrei sa iti cumperi una dintre cele mai bune baterii externa de pe piata, in randurile de mai jos voi prezenta unele dintre cele mai bune modele, asa ca, te invit sa le urmaresti. 

Ventev Powercell 6010 Plus USB-C este o baterie portabila care costa 33 de dolari, are varfuri pliabile integrate si un cablu USB-C. Are o capacitate de 6.000 mAh si un port USB, ceea ce permite incarcarea mai multor dispozitive simultan, doar ca ai nevoie de inca un cablu. 

MyCharge HubPlus-C costa 60 de dolari, are o priza pliabila integrata, un cablu micro USB, inca unul USB-C, dar si un port USB-C. Capacitatea ei este de 6.700 mAh, fiind capabila sa incarce telefoanele complet de 2 sau 3 ori. Are o putere de iesire de 18 wati si Quick Charge 3.0, care permite incarcarea rapida a dispozitivelor cu USB-C. 

Anker PowerCore 10000 PD Redux costa 40 de dolari, este destul de mare, are o capacitate de 10.000 mAh, are un port USB-C PD de 18 wati, oferind o incarcare mai rapida, iar cablul USB pentru incarcarea rapida este inclus.

Mophie Powerstation PD vine in 2 versiuni, una cu o capacitate de 6.000 mAh si inca una de 10.050 mAh, care costa 24 de dolari. Versiunea de 6.000 mAh are o iesire de 18 wati pentru portul USB-C pentru incarcare rapida. Mai are un port USB-A care poate incarca si alte dispozitive. 

Aukey Power Bank PD 10K costa 30 de dolari si are o capacitate de 10.000 mAh, fiind una dintre cele mai accesibile baterii externa cu o capacitate mare. Este destul de subtire si ofera incarcare rapida prin portul USB-C de 18 wati. 

Anker PowerCore Fusion Portable Charger are o capacitate de 5.000 mAh, are 2 porturi USB standard, putand astefel sa incarce doua dispozitive simultan. Are un LED in lateral care afiseaza nivelul de incarcare la apasarea butonului. Se gaseste la un pret de 30-40 de dolari. 

Moshi Porto Q 5K costa aproape 85 de dolari, are o capacitate de 5.000 mAh si este un incarcator portabil fara fir. Se incarca prin USB-C si exista si un port USB-C, ceea ce inseamna ca poate incarca 2 dispozitive simultan. 

Prin urmare, daca ai un telefon Android si vrei sa iti cumperi una dintre cele mai bune baterii externa, modelele descrise anterior sunt unele dintre cele mai bune de pe piata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Samsung Galaxy S21 Vs S21 Plus Vs S21 Ultra

Samsung tocmai si-a lansat noua serie de top de telefoane, fiind vorba despre S21. Cele 3 telefoane au multe aspecte in comun, dar si cateva diferente, fapt pentru care exista

Moto G Power- review

Daca esti in cautarea unui telefon mobil mai ieftin, dar in acelasi timp sa functioneze si bine, Motorola a lansate doua modele noi de telefoane. Moto G Power costa 250

Samsung Galaxy S21 Vs Google Pixel 5

Samsung si-a lansat in acest an cele mai noi telefoane, adica seria Samsung Galaxy S21, iar Android-ul pe care acestea il are este unul foarte bun. Pe langa faptul ca