Bicicleta Peloton- review

In timpul perioadei starii de urgenta, aparatele, bicicletele de fitness au avut o crestere semnificativa. Vanzarile bicicletei Peleton au crescut cu 66%. Aceasta bicicleta costa 2.295 de lire sterline. Compania vinde biciclete de exercitii care se pot conecta la Wi-Fi, care au ecran tactil. Este totusi o bicicleta destul de scumpa, dar este una foarte buna. Bike+ este primul upgrade al hardware-ului de la Peleton si exista si actualizari legate de design, cele mai importante sunt ecranul tactil care se roteste, iar rezistenta ( adica greutatea cu care sa pedalezi) se poate regla. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta bicicleta, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Ecranul se poate roti la 180 de grade la stanga si la dreapta, ceea ce este un aspect foarte nou si special pentru o bicicleta de fitness. Are un afisaj de 2,8 inci, este subtire si are o rezolutie foarte buna. Balamaua ecranului rotativ este puternica, nu este grea, nu se clatina in timp ce pedalezi. Exista si o aplicatie Peloton care costa 39 de dolari pe luna si iti pune la dispozitie o serie de clase si programe de fitness. Pentru ca ecranul bicicletei se poate roti, este mai usor sa il pozitionezi pentru a-ti realiza exercitiile. 

Bicicleta aceasta poate face mai multe lucruri, decat sa stai sa pedalezi si este potrivita pentru orice varsta. Bicicleta se vinde impreuna cu un covoras pentru antrenament, care are o fata pentru yoga si cealalta pentru greutati. Aceasta din urma rezista transpiratiei, crampoanelor si combina pedalarea pentru cardio cu alte exercitii care se realizeaza pe covoras. Exercitiile se realizeaza foarte bine atat pe bicicleta, cat si pe covoras. 

Partea mai dificila este sa iti scoti picioarele din pedalele bicicletei, pentru ca ai nevoie de pantofi speciali, iar acestia nu sunt cei mai prietenosi cu exercitiile la sol, iar covorasul este posibil sa nu reziste o vesnicie cu crampoanele pantofilor. Exista o functie numita Auto- Follow, care face ca bicicleta sa regleze singura rezistenta, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa pedalezi tu pentru a o regla. Este mult mai bun Auto- Follow decat sa setezi manual rezistenta. 

Bicicleta este compatibila cu Apple Watch, care permite sa monitorizeze ritmul cardiac. O curea pentru piept este posibil sa ofere rezultate mai exacte, dar nici ceasul nu ofera rezultate inexacte. 

Bicicleta are 4 difuzoare, doua la spate, 2 in fara. Calitatea sunetului este imbunatatita fata de celalalt model. Ea are si designul imbunatatit. 

Acestea fiind spuse, chiar daca Peloton costa cam mult, in timp vei reusi sa economisesti pentru ca nu va mai trebui sa cheltuiesti banii la sala sau pentru antrenorul personal. Bicicleta ofera multe beneficii si este potrivita si mai multe aspecte pe langa pedalarea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Cele mai bune baterii externe pentru Android

Bateriile externa sunt foarte importante si din ce in ce mai des utilizate de catre multi utilizatori de telefoane. Nu este deloc placut atunci cand mai ai nevoie mare sa

Samsung Galaxy S20 Ultra- review

Samsung a aratat ce poate sa faca cu cea mai recenta tehnologie, doar ca acest lucru costa mai mult decat majoritatea persoanelor isi pot permite. Samsung Galaxy Z Flip a

Moto G Power- review

Daca esti in cautarea unui telefon mobil mai ieftin, dar in acelasi timp sa functioneze si bine, Motorola a lansate doua modele noi de telefoane. Moto G Power costa 250