Castile Bose SportEarbuds- review

Compania Bose este renumita pentru castile sale cu functia de anulare a zgomotului foarte bune. Castile Bose SportEarbuds se gasesc acum in magazine la un pret de 179 de dolari, fiind mai ieftine decat cele QuietComfort, care costa 279 de dolari. Totusi, castile sport au unele dezavantaje, precum calitatea mai slaba in timpul apelurilor, dar si unele avantaje, calitate sunetului foarte buna, dimensiuni mai mici, ceea ce inseamna ca sunt mai confortabile. Pentru a afla mai multe detalii despre ele, te invit sa citesti descrierea ce va urma. 

Castile Sport sunt reziste la stropi, au IPX4, exacta la fel ca cele QuietComfort. Modelul sport are conexiunea Bluetooth 5.1, designul este unul placut si vin in 3 versiuni de culoare. Desi, compania Bose incearca se se axeaze pe modele de casti cu anularea zgomotului, acest model sport nu o are, iar durata de viata a bateriei este mai mica, de 5 ore si nu au incarcare wireless. Chiar daca are aceste dezavantaje, castile sunt mai mici si mai confortabile decat QuietComfort, de asemenea si carcasa este mai mica. 

Fiind casti sport, sunt mult mai potrivite pentru cei care alearga, pentru ciclism si alte activitati sportive, pentru ca nu ies din ureche precum QuietComfort. 

Castile au controale tactile care sunt receptive. Daca atingi de 2 ori casca stanga, vei porni urmatoarea melodie. Daca atingi o data casca dreapta, vei pune melodia pe pauza, iar daca il ti apasat mai lung, vei declansa asistentul vocal. Controalele de volum nu se afla pe casti.

Castile vine la pachet cu 3 dimensiuni diferite de varfuri, iar ele au un fel de aripa, care ajuta la o potrivire mai sigura. Din cauza acestei aripi, designul devine mai ciudat, dar faptul ca se potrivesc foarte bine cu urechile este motivul pentru care nu mai conteaza chiar atat de mult aspectul lor. Avand in vedere ca vor sta foarte bine in urechi, ajuta la o calitate a sunetului mai buna. 

Castile Bose SportEarbuds nu au basul chiar atat de puternic si sunetul nu este atat de dinamic ca cele QuietComfort, dar este bine echilibrat, detalii sunt surprinse si basul este decent. Totusi, au un sunet mai bun decat Samsung Galaxy Buds Plus si Jabra Elite 75t.

Calitatea apelurilor nu este cea mai buna, dar este decenta, apelantii se pot auzi foarte bine, iar la ei la randul lor, pot auzi foarte bine persoana care poarta castile. Totusi, Bose ar putea sa ofere o calitate a apelurilor mai buna.

Prin urmare, castile Bose SportEarbuds sunt foarte bune si mai ieftine decat cele QuietComfort, doar ca acestea au anularea zgomotului. Dar daca nu ai asa mare nevoie de aceasta functie, ma gandesc ca nu s-ar merita sa mai cheltuiesti 10 de dolari in plus si vei putea alege SportEarbuds.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Casti pentru jocuri

Daca esti un pasionat de jocuri si obisnuiesti sa te joci de fiecare data cand ai putin timp liber, poate ca o pereche de casti potrivita pentru jocuri nu ti-ar