HP Stream 14- review

In aceasta perioada un laptop nu mai este un moft, ci o necesitate, atat pentru copii care trebuie sa participe la scoala online, cat si pentru adultii care isi desfasoara munca de birou de acasa. Unele modele de laptopuri sunt prea scumpe, iar daca nu ai un buget prea mare, dar ai mare nevoie de un nou laptop, in randurile de mai jos voi descrie un laptop ieftin, deci daca vrei sa afli care este, ramai cu ochii pe descriere.

HP Stream 14 costa 220 de dolari, are un ecran de 14 inci, o rezolutie de 1366 x 768 pixeli si este suficient de bun pentru sarcini mai simple, e-mailuri, vizionarea videoclipurilor si altele. Este un laptop subtire si usor, are un slot pentru un card de memorie si este posibil sa ai nevoie de unul pentru ca are un spatiu de stocare de doar 32 GB. Este din plastic, dar are o aderenta buna. Daca nu iti place tastatura si touchpad-ul laptopului, poti sa ii atasezi o alta tastatura si un mouse. Touchpad-ul este decent, desi se putea si mai bine, dar este recomandat sa ii dezactivezi cateva specificatii pentru a putea functiona mai bine. Ecranul nu ofera cele mai bune culori, sunt mai sterse si poate ca vei dori sa atasezi un monitor extern, ceea ce este posibil. 

Laptopul nu are difuzoare prea bune, ceea ce te va face sa folosesti mufa pentru casti si Bluetooth 4.0. Este dotat cu procesorul Intel Celeron N3060 de 1,6 GHz, grafica este gestionata de Intel HD Graphics 400, iar memoria RAM este de 4 GB.

HP Stream 14 ruleaza Windows 10, deci poti sa descarci orice alt software doresti, nu esti limitat la Google pe web. Se poate utiliza browserul Microsoft Edge daca doresti, dar se poate instala si un altul, chiar si Google Chrome. Dar se mai poate instala si orice software Windows dupa plac, doar ca puterea procesorului nu este atat de mare incat sa se descurce cu orice software, de aceea cu Microsoft Edge s-a descurcat cel mai bine, pana si la Chrome a avut dificultati.

Pana acum am observat ca nu are o performanta prea mare, dar durata de viata a bateriei este un atuu al laptopului. In testul de streaming online a rezistat timp de 8 ore, deci pentru sarcinile mai simple, de exemplu procesare text, poate sa dureze chiar si 9 ore.

Acestea fiind spuse, HP Stream 14 are un pret mic, deci este accesibil, doar ca este potrivit pentru sarcinile simple, pentru e-mailuri, aplicatii online, cursurile online sau munca usoara de birou, pentru ca nu are performante prea bune, spatiul de stocare este mic, iar ecranul nu are cea mai buna rezolutie, dar nu ne puteam astepta la specificatii extraordinare la acest pret mic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Ce faci daca ti se blocheaza telefonul Iphone 6S?

Fiecare persoana care vrea sa isi cumpere un telefon se orienteaza spre telefonale mai bune, mai performante care de cele mai multe ori sunt mai scumpe decat cele mai putin