Cadouri sub 25 de dolari

Mai sunt cateva zile pana la Craciun si daca te prinde nepregatit ar trebui sa iei atitudine si sa te grabesti sa cumperi cadouri pentru cei dragi. Daca bugetul de care dispus este mic, nu trebuie sa te ingrijorezi pentru ca exista unele idei de cadouri destul de inspirate si poate ca se vor potrivit persoanelor carora trebuie sa le iei cadou. In randurile de mai jos voi descrie unele dintre cele mai bune idei de cadouri ieftine, sub 25 de dolari, asa ca, daca te intereseaza sa afli care sunt aceste idei, ramai cu ochii pe ce va urma.

Cana pentru a mentine lichidele reci de la BruMate Hopsulator costa 20 de dolari, este o alegere foarte buna pentru cineva care este bautor de bere. Nimanui nu ii place berea calda, asa ca, aceasta cana va mentine berea rece timp de jumatate de ora. 

Lumina cu trepied si suport telefon costa 22 de dolari si este o idee perfecta pentru cineva caruia ii place sa faca poze sau videoclipuri pentru TikTok sau Youtube si este benefic si in cadrul videoconferintelor pe diferite platforme. Are si o telecomanda pentru a declansa telefonul sa realizeze poza, are un buton pentru a porrni Bluetooth-ul.

Tribit XSound Surf costa 25 de dolari si este o boxa mica portabila si chiar daca este mica si ieftina, calitatea sunetului este destul de buna pentru acesti bani, basul este suficient de puternic si profund, este rezistent la apa, are IPX7 si se incarca prin USB-C.

Castile sport wireless Mpow Flame costa 16 dolari, sunt rezistente la apa, au IPX7, se pot asocia cu 2 dispozitive simultan, iar calitatea sunetului este surprinzatoare pentru un pret atat de mic.

Wyze Band costa 25 de dolari si este un traker potrivit pentru cineva pasionat de fitness. Are un ecran AMOLED, poate masura ritmul cardiac, accepta comenzi vocale fiind dotat cu Alexa, iar durata de viata a bateriei este de pana la 14 zile. De asemenea, se pot verifica si notificarile prin intermediul sau. 

Bateria externa Aukey PB-N83 costa 21 de dolari si este de 10.000 mAh si are port USB-C, dar si USB-A. Un Iphone 12 s-a incarcat pana la 60% in doar 30 de minute. 

Incarcatorul RAVPower de 30 W costa 19 dolari si este potrivit pentru o persoana care tocmai si-a cumparat un Iphone 12 si nu are incarcator. Daca portul USB-C este folosit deodata cu cel USB-A, atunci ofera 18 W, respectiv 12 W.

Acestea fiind spuse, daca nu ai nicio idee de cadou pentru persoanele dragi si a un buget mic, ideile de cadouri anterioare sper ca ti-au fost de mare folos si ai face bine sa te grabesti, pentru ca in cateva zile va fi Craciunul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *