Casti pentru jocuri

Daca esti un pasionat de jocuri si obisnuiesti sa te joci de fiecare data cand ai putin timp liber, poate ca o pereche de casti potrivita pentru jocuri nu ti-ar strica. Daca nu ai un buget prea mare nu trebuie sa te ingrijorezi pentru ca se gasesc si cateva modele potrivite pentru jocuri care sunt mai ieftine. Daca esti curios sa afli care sunt aceste casti pentru jocuri, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Asus ROG Strix Fusion 700 costa 208 lire sterline, au un design destul de interesant, cu lumini. Ele fie se pot conecta la un computer cu un cablu USB, fie folosesti Bluetooth-ul, astfel ca se poate conecta si la un telefon. Microfonul lor nu este chiar atat de bun precum ar trebui sa fie. Castile sunt confortabile, iar sunetul este detaliat. Calitatea sunetului este foarte buna, basul este puternic si durata de viata a bateriei este de 8 ore.

Sony PlayStation Pulse 3D costa 90 de lire sterline si este o pereche de casti potrivita pentru PS5. Castile pot sa ofere sunet surround iar calitatea sunetului este foarte buna, contine foarte multe detalii, doar ca basul nu este atat de puternic. Aceste casti au un design similar cu cele de la Apple. Ele au functia de anularea a zgomotului.

Logitech G Pro X costa 190 de lire sterline, au un design atractiv, doar ca au nevoie de un dongle USB. Banda de pe cap este din piele si castile sunt confortabile si au un design premium. Calitatea sunetului este foarte buna, ofera si sunet surround, doar ca basul in unele scene este prea puternic. Durata de viata a bateriei este de pana la 20 de ore.

JBL Quantum One costa 212 lire sterline, sunt destul de scumpe, dar au si performante foarte bune, o calitatea a sunetului foarte buna, are si functia de anulare a zgomotului care este destul de eficienta. Nu se poate compara cu cea de la o pereche de casti destinata in acest sens. Basul este destul de puternic si profund, fiind specific pentru castile de la JBL. Pentru conectare se poate folosi cablu USB-C la USB-A sau mufa pentru casti. 

Turtle Beach Atlas Elite Pro costa 90 de lire sterline, se mandresc cu microfonul care este foarte bun, dar el se poate indeparta daca nu il vrei. Calitatea sunetului este foarte buna, basul este puternic, sunetul este clar si detaliat si sunt niste casti confortabile.

Acestea fiind spuse, daca vrei sa iti cumperi o pereche de casti pentru jocuri si nu au un buget mai mare, nu trebuie sa te ingrijorezi pentru ca se gasesc si modele mai accesibile. Acestea sunt unele dintre cele mai bune casti pentru jocuri si poti alege perechea care ti se potriveste cel mai bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Castile Bose SportEarbuds- review

Compania Bose este renumita pentru castile sale cu functia de anulare a zgomotului foarte bune. Castile Bose SportEarbuds se gasesc acum in magazine la un pret de 179 de dolari,