Samsung Galaxy S21 Vs Google Pixel 5

Samsung si-a lansat in acest an cele mai noi telefoane, adica seria Samsung Galaxy S21, iar Android-ul pe care acestea il are este unul foarte bun. Pe langa faptul ca are unele dintre cele mai bune camere, un ecran mare si clar, capacitatea bateriilor este foarte mare, este un telefon foarte bun, dar si foarte scump. Cu toate acestea, Google Pixel 5 este un alt telefon foarte bun, de top al companiei, iar daca iti plac ambele telefoane, doar ca nu sti pe care sa il alegi, in randurile de mai jos voi compara cele 2 telefoane, pentru a-ti face alegerea mai usoara.

Cele 2 telefoane sunt destul de diferite, Galaxy S21 are un ecran de 6,2 inci, AMOLED cu o rezolutie de 2400 x 1080 pixeli. Are 3 camere de spate, cea principala de 12 MP, un teleobiectiv mare de 64 MP si un unghi ultra-larg de 12 MP, iar cea frontala este de 10 MP. Exista 2 versiuni de proacesoare, iar telefoanele in functie de regiune voi primi fie Snapdragon 888, fie Exynos 2100, iar in mare parte performante sunt aceleasi. Galaxy S21 are un pret initial de 800 de dolari pentru versiunea de baza.

Google Pixel 5 are un ecran de 6 inci, Full HD+, OLED cu o rezolutie de 2340 x 1080 pixeli, are 2 camere de spate, cea principala fiind de 12,2 MP si cea cu unghi ultra-larg este de 16 MP, iar cea frontala este de 8 MP. Acesta este dotat cu un procesor Snapdragon 765G. Acesta a avut un pret initial de 799 de dolari, dar acum se poate gasi si la 699 de dolari.

Inca nu s-au comparat pozele pe care le realizeaza cele 2 telefoane, doar ca Galaxy S21 ofera mai multe functii, facilitati si se datoreaza si faptului ca are 3 lentile, zoom-ul sau este mai mare, chiar daca nu are zoom optic, cel digital poate depasi 7x. Google Pixel 5 nu are un teleobiectiv, cele pozele marite nu vor fi la fel de bune ca cele de la S21.

Pentru ca Pixel 5 este dotat cu un procesor mai vechi si mai slab, performantele de la Galaxy S21 sunt mai bune. Diferentele de performanta sunt vizibile, doar ca procesorul Snapdragon 765G este destul de bun pentru utilizarea zilnica.

Pixel 5 este mai usor si are o mufa pentru casti, ceea ce S21 nu are si in plus, Pixel 5 vine in cutie si cu incarcatorul.

Acestea fiind spuse, Google Pixel 5 este un telefon potrivit pentru utilizatorii care nu vor sa cheltuiasca asa multi bani si care se multumesc cu performante decente. Daca vrei camere grozave, performante excelente si ai un buget mai mare, atunci alege Samsung Galaxy S21.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Cele mai bune baterii externe pentru Android

Bateriile externa sunt foarte importante si din ce in ce mai des utilizate de catre multi utilizatori de telefoane. Nu este deloc placut atunci cand mai ai nevoie mare sa

Samsung Galaxy S21 Vs S21 Plus Vs S21 Ultra

Samsung tocmai si-a lansat noua serie de top de telefoane, fiind vorba despre S21. Cele 3 telefoane au multe aspecte in comun, dar si cateva diferente, fapt pentru care exista

Bicicleta Peloton- review

In timpul perioadei starii de urgenta, aparatele, bicicletele de fitness au avut o crestere semnificativa. Vanzarile bicicletei Peleton au crescut cu 66%. Aceasta bicicleta costa 2.295 de lire sterline. Compania